Schoonheid is niet alleen de buitenkant

Werken bij Mooizo-mv

Werken bij Mooizo-mv

Ben jij die gepassioneerde schoonheidsspecialiste die met veel enthousiasme behandelt, adviseert in de verkoop van mooie merken en daarbuiten ook wil werken in een superteam, waar lifestyle en uiterlijk aan elkaar verbonden zijn?

Ons team bestaat uit schoonheidsspecialistes, massage-therapeuten en een kapper. Wij werken met topmerken als Maria Galland, Perricone MD, Phytomer, Absolution en Neoderma.

Vol liefde voor het vak gaan we voor kwaliteit en geven onze klanten mee dat schoonheid niet alleen de buitenkant is. Uiteraard is ook huidverbetering een must. Wij werken met microstroom en ledlicht. Ook geeft de Bindweefselmassage van Perricone een geweldig resultaat.

Wij geven de voorkeur aan een specialiste met Pedicure, het liefst als ZZP. Er is plek voor minimaal 2 dagen, de donderdag en vrijdag. Avonden en de zaterdag in overleg.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Diana Lindeman via 010-4187575 of info@mooizo-mv.nl

zelfstandig werken op een toplocatie

Ruimte huren bij Mooizo-mv

Ruimte huren bij Mooizo-mv

Ben je een masseur, voetreflex-zone therapeut of werk je met een andere vorm van therapie die past bij onze schoonheids-lifestyle salon, en heb je wel een klantenkring maar geen passende behandelruimte? Mooizo breidt uit en heeft comfortabele ruimtes te huur.

Neem contact op met Diana Lindeman om te kijken welke dagen en welke ruimtes voor jou geschikt kunnen zijn.

010-4187575 of info@mooizo-mv.nl