Summer Vibes! Actie Masque Modelant & en nieuw Bio-Therapeutic BT Nano

Summer & After summer vibes
Twee nieuwe toppers zorgen voor strakke en stralende huid. Te boeken als een boost behandeling of voor nog meer resultaat als kuur.

Methode Masque Modelant van Maris Galland is ooit gelanceerd in 1963, dit masker werd na een stevige massage met mooie werkstoffen aangebracht en werd als gipsmasker van de huid getild. Warm en ietwat zwaar, maar met een heerlijk comfortabel gevoel en volledige opname van de werkstoffen. Wat is er veranderd? Het Methode Masque Modelant is minder zwaar geworden maar met hetzelfde “cocon” gevoel. De massage is aangepast en energiek, nieuwe serums en boosters maken de opname van werkstoffen nog makkelijker en zorgen voor een prachtig resultaat.
Is dit masker geschikt voor jou? Absoluut, gek genoeg denken we altijd in de zomer minder werkstoffen nodig te hebben. Een beetje kleur en rust doen de huid stralen, maar… als we transpireren verliezen we ook veel mineralen, vocht en je beschermende sebum. Zo kan het zomaar zijn dat je huid er wat moe, futloos en droog uit kan gaan zien. Daarom kan een extra boost, zoals dit masker, geen kwaad. Wil je deze behandeling een keer meemaken? Dan krijg je van mij bij deze behandeling de Gommage Doux voor thuisgebruik mee t.w.v. €35,00 ( alleen in Aug.en Sept.) Onze Methode Masque Modelallage duurt minimaal 90 min. en is er vanaf €140,00

 

En er is meer! Wie ooit een fan was van onze Carita Behandeling met het CLE apparaat hebben we goed nieuws!
na jaren zoeken naar een vergelijkbare behandeling hebben we eindelijk een gedegen opvolger.De BT Nano van Bio Therapeutic. Als producent van hoogwaardige medische en cosmetisch apparatuur, biedt Bio-Therapeutic sinds 1974 huidexperts wereldwijd de mogelijkheid om hun behandelingen naar een hoger niveau te tillen.De handzame apparatuur van Bio-Therapeutic omvat geavanceerde technieken zoals ook microcurrent. Net als bij de oude CLE betekent het liften door middel van microcurrent een langdurig resultaat na een kuur of een boost bij een enkele keer. De verschillende programma’s zijn in te stellen naar huidtype en vraag. De focus ligt bij het verstevigen van de spieren en het optimaliseren van de huidwerking. Door het stimuleren van de huid op dit niveau gaat de ATP productie (energie van de cellen) omhoog, dat betekent een betere afvoer van afvalstoffen en opname van werkstoffen. Deze behandeling neemt wel wat tijd in beslag en kun je bij je behandeling boeken of als een losse behandeling. Als Losse behandeling is de korte behandeling (zonder massage) ongeveer 45 min. €75,00 en de langere behandeling 75 min. € 150,00 Een massage in deze behandeling is een korte massage mits er niet veel hoeft te worden gereinigd. Wil je alles, dan maken we een behandeling op maat.
Gaan we je zien?

Happy summer x