Special Event bij Mooizo m/v – 09.11.13

Zaterdag 9 november a.s. organiseert Diana Lindeman een Special Event in haar beautysalon & conceptstore Mooizo m/v in Rotterdam Hillegersberg. De recente restyling van de winkel heeft licht en ruimte gecreëerd en dat komt de net gearriveerde lifestyle-collecties zeker ten goede.

Wat maakt dit event speciaal?

  • Murad

Met groot enthousiasme introduceert Mooizo m/v de huidverbeterende producten van Murad die sinds oktober 2013 in de beautysalon beschikbaar zijn. Dermatoloog en apotheker Dr Howard Murad lanceerde in 1989 zijn klinische huidverzorging en werkt vanuit de gedachte “Inside Out”.

Murad als nieuw merk bij Mooizo m/v beautysalon en conceptstoreBoekt u 9 november een Murad-behandeling van € 85 ontvangt u na de behandeling een starterskit producten cadeau – reiniging, serum, oogcreme en dag- of nachtcreme voor een maand gebruik.

Gedurende de dag kunt u lekkere gezonde hapjes en smoothies proeven, bereid volgens het gezondheidsconcept van Dr Murad. Hij toont aan dat gezondheid van de huid van binnenuit komt, waarbij voeding een cruciale rol speelt.

 

  • Demonstraties

Mooizo m/v verzorgt tussen 12.00 – 17.00 uur verschillende demonstraties met de producten van Dr Murad, Carita en de Skin scanner. Leuk en leerzaam! Ook ontmoet u een nieuwe expert bij Mooizo m/v – Marlenne Kools. Als interieurspecialiste en kleurconsulente helpt zij u met al uw vragen over de inrichting van ruimten en verfijnd kleurgebruik.

 

  • Promoties

Alleen tijdens het Special Event krijgt u bij aankopen van de huidverzorgingsproducten van Carita en Phytomer bijzondere cadeautjes.

Carita bij Mooizo beautysalon RotterdamBoekt u zaterdag 9 november een Carita Cinetic treatment (een uitgebreide behandeling met een intensieve reiniging, lifting en behandeling met ledlicht) dan ontvangt u na de behandeling een gratis anti-age product, afgestemd op uw huid. Dit kan zijn het serum jeunesse, serum lisse intense of de combleur.

Met de diverse herfst- en wintercollecties in huis gelden voor bezoekers aantrekkelijke promoties zoals 10% korting op alle homewear van Okha, Mellow Rose en the White Briefs, accessoires en interieur items, zoals plaids, kussens en cadeau-artikelen.

 

  • Goodybag

Bovenop de vele aantrekkelijke promoties, cadeautjes en kleine proeverijen ontvangt iedere bezoeker van de opening een leuke goodybag, als dank voor zijn/haar interesse en aanwezigheid. Kortom, echt een special event waar u en uw vrienden van harte welkom bent!

Save the Date: zaterdag 9 november | 10.00 – 18.00 uur

Mooizo m/v
Hilleniussingel 19-21a Rotterdam
vrije toegang

 

Alle genoemde promoties en cadeaus gelden alleen tijdens de opening op zaterdag 9 november en zolang voorraad van goodies strekt.