Met make-up permanent perfect

pigment als eyeliner en verfraaiing wenkbrauwenWilt u ook wakker worden met perfecte make-up? Oogleden en wenkbrauwen die permanent fraai zijn geaccentueerd – en zo ook blijven na de douche of sauna?

Permanente make-up is het net onder de huid aanbrengen van pigment in de vorm van een eyeliner boven/onder het ooglid of het verfraaien van wenkbrauwen.

Ideaal wanneer u er altijd verzorgd uit wil zien, veel met water in aanraking komt of simpelweg allergisch bent voor normale make-up. Permanente make-up blijft perfect onder alle omstandigheden.

Make-up voor jaren

Permanente make-up is geschikt voor iedereen die voor een langere periode oogleden en wenkbrauwen wil verfraaien, accentueren of corrigeren. Het ingebrachte pigment blijft tot wel 4 jaar zichtbaar. Zo hoeft make-up niet iedere dag opnieuw te worden aangebracht.

Een groot gemak voor make-up liefhebbers maar voor sommigen met weinig of geen haargroei (bijvoorbeeld te dunne wenkbrauwen of hele lichte wimpers) vooral een uitkomst.

In slechts enkele behandelingen kan Mooizo m/v permanente make-up op een natuurlijke manier bij u aanbrengen. Door het pigment gefaseerd aan te brengen kunnen we stap voor stap bekijken wat het resultaat is van de permanente make-up. De kleur van het pigment passen we aan aan uw huidtype.

Aanbieding

T/m 31 maart 2014 biedt Mooizo m/v u een speciale korting voor het aanbrengen van permanente make-up – € 275 i.p.v. € 325. Tijdens de intake onderzoeken we of uw huid geschikt is voor permanente make-up. U krijgt 3 behandelingen waarvan 2 volledige behandelingen en 1 nacontrole.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom langs bij Fleur voor een gratis intake.