Nieuw bij Mooizo m/v: Murad huidverzorging

Murad ook bij Mooizo beautysalonMooizo m/v is trots een nieuwe lijn huid- en verzorgingsproducten te introduceren – “Murad” van de hand van Dr. Howard Murad. In de Verenigde Staten bekend als de “Father of Internal Skincare” en Elle Magazine noemde hem eerder al de “Beauty Genius”. Dr. Howard Murad is dermatoloog, apotheker en onderzoeker. 

Murad is gebaseerd op Dr. Murad’s overtuiging dat de huid niet alleen ons grootste orgaan is maar bovenal dat het in verbinding staat met onze algehele gezondheid. Een gezonde teint is een weerspiegeling van ons uiterlijke én innerlijke welzijn. Dit laatste creëert een gezonde basis voor de huid zelf, zodat wanneer er huidproblemen zouden ontstaan, deze sneller kunnen worden verholpen.

Dr. Howard Murad heeft zijn bevindingen over een gezondere huid en algeheel welzijn gedeeld in zijn boeken, waaronder de laatste “The Water Secret: The Cellular Breakthrough to Look and Feel 10 Years Younger” (2010), een nummer 1 bestseller in de Verenigde Staten.

Murad producten ook bij beautysalon Mooizo m/v RotterdamThe Murad Recipe

De combinatie van hydraterende bestanddelen, anti-ontstekingsmiddelen en anti-oxidanten is wereldwijd bekend als “The Murad Recipe” en is opgenomen in al zijn formules.

  1. Uitdroging is het meest voorkomende huidprobleem. Sterk hydraterende bestanddelen verbeteren de eigenschap van de huid om water aan te trekken en vast te houden, zowel oppervlakkig als op cel-niveau.
  2. Murad’s formules bevatten ook anti-ontstekingsingrediënten, aangezien ontstekingen leiden tot roodheid, geïrriteerde huid en zelfs beschadigingen van huidweefsel.
  3. Een nieuw level van anti-oxidanten werkt als belangrijke bescherming tegen celbeschadiging. Dr. Murad selecteerde hiervoor niet alleen de bekende vitaminen C en E, maar gebruikte ook bestanddelen van helende planten zoals kurkuma, granaatappel en de goji-bes.

Mooizo m/v adviseert

Deze populaire verzorgingslijn is vanaf vandaag beschikbaar in de winkel van Mooizo m/v. Onze specialisten informeren u graag over de diverse producten van Murad en adviseren u naar wens welke formules het beste passen bij de behoeften van uw huid.