Met je gezicht naar de sportschool!

Helaas is het niet anders, wil je echt resultaat, moet je er wel iets voor doen!
Natuurlijk helpen wij je een stuk op weg, maar vooral bij contour verslapping is het stimuleren van de spieren een must. Als je gezichtsspieren getraind zijn, staan ze strakker. Dus ook je huid.
Als je 3 x per week 5 min. met microstroom activeert, heb je net even meer contour en heeft je huid een mooie glow.Wij werken bij Mooizo al langer met NuFace. Natuurlijk wel even kijken of geen last hebt indicaties waarbij je de Nuface niet mag gebruiken. Denk aan epilepsie of zwangerschap.

De Nuface Fix is nieuw. Een mini trainer voor de fijne lijntjes rondom de ogen en mond. In combinatie met een serum/gel maak je sneller collageen aan en stimuleer je de spieren en de huid.
Wil je een demonstratie of voelen wat Nuface voor je kan doen?
app ons op 06 18920807 dan spreken we af.

NuFace geeft uitleg:
Microstroom is een van de populairste innovaties in de anti-aging-industrie en wordt gebruikt in de top kuuroorden en medische praktijken voor gezichtscontouring, verstrakking en versteviging van een verouderende huid.
Microstroomtechnologie is een low-level stroom die de natuurlijke stroom van het lichaam immiteert en geeft zowel directe als gecumuleerde resultaten. Omdat microstroom sub-zintuiglijke werkt, is de behandeling rustgevend en de meeste klanten voelen helemaal niets. Het is een veilige en effectieve technologie voor klanten die wensen een gezonder en jonger uitziend uiterlijk te bereiken en behouden. De resultaten kunnen spectaculair zijn, dat microstroom behandelingen vaak worden aangeduid als de “5 minuten facelift.

Wat is microstroom therapie?
Microstroomtechnologie is een low-level stroom die de natuurlijke stroom van het lichaam immiteert en geeft zowel directe als gecumuleerde resultaten. Omdat microstroom sub-zintuiglijke werkt, is de behandeling rustgevend en de meeste klanten voelen helemaal niets. Het is een veilige en effectieve technologie voor klanten die wensen een gezonder en jonger uitziend uiterlijk te bereiken en behouden. De resultaten kunnen enorm spectaculair zijn, dat microstroom behandelingen vaak worden aangeduid als de “5 minuten facelift.”
Microstroom is een veilige en effectieve technologie voor cliënten die een gezonder, jonger ogend uiterlijk willen bereiken en behouden.

Herkomst van microstroom behandelingen
Microstroom werd gebruikt bij patiënten met een vorm van zenuwverlamming, wat leidde tot geatrofieerde, verzakkende gezichtsspieren. De low-level stroom trainde hun spieren, hetgeen duidde op een nieuwe anti-aging aanvraag voor de esthetische industrie.

Hoe werkt Microstroom?
Microstroom is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de aangezichtsspieren te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine.
Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.