Massage

Ayurvedische Massage

Holistische massage voor lichaam en geest

Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. Er wordt gebruik gemaakt van warme kruidige oliën samengesteld volgens de constitutie/persoonlijkheid van de behandelde. De ayurvedische massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marmapunten (drukpunten uit de Ayurveda).

Therapeutisch en reinigend

Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem. De massage brengt meer vitale energie. Het helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt de Ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades. Mirjam is flexibel in haar afspraken. Bel 06-54265415 om direct te boeken

helend

Onze Specialist

Ayurvedische massage

Onderhuids

Massage

Jet Jetten heeft met haar professionele massage en Cranio Sacraal therapie-praktijk “Onderhuids” een eigen ruimte bij Mooizo m/v. Met “onderhuids” geeft Jet al aan wat zij met een massage voor u kan betekenen.

Als u toe bent aan ontspanning of meer vitaliteit, of behoefte heeft aan herstel na een burn-out of ziek zijn, dan bent u hier aan het goede adres. Jet is uitsluitend op afspraak donderdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar. Ook zijn er massage workshops mogelijk.

helend

Onze Specialist

Jet Jetten

Massagetherapeute

Ontspannen

Pieter de Vree

Schilder

Jet heeft helende handen. Mijn nek en schouder zijn regelmatig gespannen. Door mijn werkhouding, maar vermoedelijk ook ingesleten stress. Behalve dat massage ontspant, kan het werkelijk je energie weer laten stromen. Alsof je een nieuwe jas hebt aangetrokken.