Massage

Tibetaanse klankschaal

 

De klank en trilling van Tibetaanse klankschalen hebben een bijzondere werking. Geluid is trilling, trilling die niet alleen door onze oren gehoord wordt, maar door elke cel in ons lichaam. De meest gangbare theorie gaat uit van de aanname dat alles in het menselijk lichaam – dat wil zeggen alle organen, zenuwen, lichaamsvloeistoffen, weefsels, enzovoorts – een eigen trillingsfrequentie heeft.

Lichamelijke en psychische klachten zouden ontstaan wanneer deze trillingsfrequentie verstoord raakt. Volgens healer Henno van Vierzen produceren klankschalen een harmoniserende klank, waardoor de trillingsfrequenties van het lichaam weer hersteld worden.

helend

Onze Specialist

Henno is uitsluitend op afspraak op dinsdag beschikbaar, maar verzorgt soms ook workshops. Kijk voor eventuele data op NEWS > AGENDA. Voor informatie of een afspraak, bel 06-80096896 of mail hvanvierzen@hotmail.com

Tibetaanse Klankschaal

Onderhuids

Massage

 

Jet Jetten heeft met haar professionele massage en Cranio Sacraal therapie-praktijk “Onderhuids” een eigen ruimte bij Mooizo m/v. Met “onderhuids” geeft Jet al aan wat zij met een massage voor u kan betekenen.

Als u toe bent aan ontspanning of meer vitaliteit, of behoefte heeft aan herstel na een burn-out of ziek zijn, dan bent u hier aan het goede adres. Jet is uitsluitend op afspraak woensdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar. Ook zijn er massage workshops mogelijk.

helend

Onze Specialist

"Massagetherapeute Jet Jetten verricht wonderen en brengt u terug in balans. Voorheen YinYangJet, vanaf nu "Onderhuids". Meer informatie op www.onderhuids.net.

Jet Jetten

Massagetherapeute

Ontspannen

Pieter de Vree

Schilder

Jet heeft helende handen. Mijn nek en schouder zijn regelmatig gespannen. Door mijn werkhouding, maar vermoedelijk ook ingesleten stress. Behalve dat massage ontspant, kan het werkelijk je energie weer laten stromen. Alsof je een nieuwe jas hebt aangetrokken.