• conceptstore

  Lifestyle

  Comfortabele homewear, kleurrijke mode-accessoires, interieur-items en Spa Essentials.

Brands of Lifestyle

conceptstore

Mooizo m/v introduceert een paar unieke merken in Rotterdam op het gebied van geuren, homewear, interieursbasics en accessoires. Ideale cadeaus voor hem en haar.

Verzorging

Natuurlijke cosmetica uit Griekenland

Cadeaus

Paper and Tea; heerlijke thee en cadeautjes

Interieur-items

Weefkunst uit Engeland, plaids en shawls

Homewear-collectie

Homewear

Mooizo m/v vertegenwoordigt wellness en beauty. De geselecteerde collecties homewear en yogakleding sluiten naadloos aan op de voorkeur van comfortabele en zachte kleding tijdens yoga-oefeningen, om in te slapen of gewoon om vederlicht mee in huis te bewegen. Voor het hele gezin.
 • Sunday in Bed

  Homewear uit Duitsland. Superkwaliteit, mooie kleuren en zeker ook geschikt voor buitenshuis.

 • Khasto

  The Cotton Cashmere uit Nepal en India. Uitzonderlijk zacht draagcomfort en isoleert de warmte van het lichaam.

Voor binnen en buiten

Interieur

Mooizo m/v heeft een voorliefde voor aangename en harmonieuze ruimten. Om ook uw eigen omgeving te kunnen verfraaien biedt Mooizo m/v een selectie van opvallende merken. zachte stoffen, en verantwoorde soja-geurkaarsen - een greep uit het aantrekkelijke aanbod lifestyle-items van Mooizo.
 • Snijder & Co

  Interieurproducten op basis van ambachtelijke en klassieke technieken. Handbedrukte vilten kussens en fotobehang.

 • Laboratorio Olfattivo

  Where inspiration becomes perfumes… Marketing mag nooit een reden zijn om een parfum te creëren. Elke geur moet voortkomen uit de behoefte van de kunstenaar om een verhaal te delen met het publiek. Geurnoten, akkoorden en alcohol vermengen zich met herinneringen, ideeën en dromen. Laboratorio Olfattivo is een magische laboratorium dat befaamde parfumeurs de ruimte wil geven in alle vrijheid hun visie uit te werken tot een uniek eau de parfum. De meesterwerken worden gegoten in sobere, maar elegante flacons en gaan prachtig samen met de collectie home diffusers, room sprays en liquid soaps.

Puur en natuurlijk

Spa Essentials & Colognes

Mooizo m/v heeft een zeer aantrekkelijke keuze op het gebied van spa essentials, frisse colognes en andere producten waarin essentiële oliën zijn verwerkt. Natuurlijk, puur, verzorgend en erg verfrissend.
 • Babylon Bubbles

  Babylon Bubbles gebruikt essentiële oliën om op ambachtelijke wijze zeep en aanverwante produkten te vervaardigen die lichaam en geest versterken.

 • Korres

  Dit Griekse merk heeft een schat aan inheemse werkstoffen verwerkt in mooie huidverzorging. 99% natuurlijk…

 • This Works

  De biologische lavendel, kamille en vetiver laten je stress vervagen en makkelijker in slaap vallen.

Lifestyle

Onze Specialist

Op het gebied van lifestyle biedt de conceptstore van Mooizo m/v een aantal aantrekkelijke collecties voor hem en haar, voor binnen- en buitenshuis, voor ontspanning en welzijn. Diana Lindeman helpt u graag met advies over geur, kleur, interieur en cadeau.

Diana Lindeman

Schoonheidsspecialiste en adviseur voor beauty en conceptstore.

Fleur van Achteren

Blogster - Health en Beauty

Behalve dat Mooizo m/v zo’n serene atmosfeer over zich heeft in een leuke winkelruimte, voert Diana Lindeman ook nog eens hele fijne spa-producten en eau de parfums. Zálige geuren! Ook heb ik hier originele cadeaus gevonden van een hoge kwaliteit – een cadeau dat je met trots aan je dierbare geeft.