Detox, cellulitis en de laatste hardnekkige pondjes

PhytomerAfslanken is een thema dat bij de meeste vrouwen een rol van belang speelt, zeker in de aanloop naar de zomer.

Een ieder kiest vanuit haar eigen (strenge) wensenpakket zo haar methoden, zoals een dieet of een nieuwe manier van eten, meer gaan bewegen, voedings-supplementen, afslank crèmes. Of meestal een combinatie daarvan.

Of je nu een afslankplan voor langere termijn of een crash-dieet verkiest, die laatste vetrolletjes lijken de meeste energie te vragen. Bepaalde delen van je heup, billen of buik kunnen zeer hardnekkig zijn. Sculpt Zone van Phytomer in combinatie met een bindweefsel-massage kan de oplossing bieden.

Sculpt Zone

Mooizo m/v biedt in samenwerking met massagepraktijk Onderhuids (Jet Jetten) deze nieuwe behandeling die snel resultaat biedt bij hardnekkige en soms ook pijnlijke cellulitis.

Sculpt Zone start met een pakking die het vet en de gifstoffen laat vrijkomen door een activerende werking in de huid. Vervolgens krijgt de huid een stevige massage met een product dat op haar behoefte is afgestemd. Na een combinatie van pakking en massage kan het lichaam alle gifstoffen en losgekomen lipide stoffen afvoeren.

Effect

Deze nieuwe behandeling is effectief in een kuur van minimaal 3 weken, 2x per week. Het is essentieel de huid thuis te blijven verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld met Phytomer Cellu Attack. Onderzoek wijst uit dat Cellu Attack 100% tevreden klanten biedt na een maand gebruik.

Mooizo m/v en Onderhuids bieden deze nieuwe kuur van 6 behandelingen aan voor € 195, een extra behandeling € 37,50. Een boost tegen de laatste hardnekkige pondjes, ga mooi de zomer in! Kom langs of bel voor een advies op maat.