Met je gezicht naar de sportschool!

Helaas is het niet anders, wil je echt resultaat, moet je er wel iets voor doen!
Natuurlijk helpen wij je een stuk op weg, maar vooral bij contour verslapping is het stimuleren van de spieren een must. Als je gezichtsspieren getraind zijn, staan ze strakker. Dus ook je huid.
Als je 3 x per week 5 min. met microstroom activeert, heb je net even meer contour en heeft je huid een mooie glow.Wij werken bij Mooizo al langer met NuFace. Natuurlijk wel even kijken of geen last hebt indicaties waarbij je de Nuface niet mag gebruiken. Denk aan epilepsie of zwangerschap.

De Nuface Fix is nieuw. Een mini trainer voor de fijne lijntjes rondom de ogen en mond. In combinatie met een serum/gel maak je sneller collageen aan en stimuleer je de spieren en de huid.
Wil je een demonstratie of voelen wat Nuface voor je kan doen?
app ons op 06 18920807 dan spreken we af.

NuFace geeft uitleg:
Microstroom is een van de populairste innovaties in de anti-aging-industrie en wordt gebruikt in de top kuuroorden en medische praktijken voor gezichtscontouring, verstrakking en versteviging van een verouderende huid.
Microstroomtechnologie is een low-level stroom die de natuurlijke stroom van het lichaam immiteert en geeft zowel directe als gecumuleerde resultaten. Omdat microstroom sub-zintuiglijke werkt, is de behandeling rustgevend en de meeste klanten voelen helemaal niets. Het is een veilige en effectieve technologie voor klanten die wensen een gezonder en jonger uitziend uiterlijk te bereiken en behouden. De resultaten kunnen spectaculair zijn, dat microstroom behandelingen vaak worden aangeduid als de “5 minuten facelift.

Wat is microstroom therapie?
Microstroomtechnologie is een low-level stroom die de natuurlijke stroom van het lichaam immiteert en geeft zowel directe als gecumuleerde resultaten. Omdat microstroom sub-zintuiglijke werkt, is de behandeling rustgevend en de meeste klanten voelen helemaal niets. Het is een veilige en effectieve technologie voor klanten die wensen een gezonder en jonger uitziend uiterlijk te bereiken en behouden. De resultaten kunnen enorm spectaculair zijn, dat microstroom behandelingen vaak worden aangeduid als de “5 minuten facelift.”
Microstroom is een veilige en effectieve technologie voor cliënten die een gezonder, jonger ogend uiterlijk willen bereiken en behouden.

Herkomst van microstroom behandelingen
Microstroom werd gebruikt bij patiënten met een vorm van zenuwverlamming, wat leidde tot geatrofieerde, verzakkende gezichtsspieren. De low-level stroom trainde hun spieren, hetgeen duidde op een nieuwe anti-aging aanvraag voor de esthetische industrie.

Hoe werkt Microstroom?
Microstroom is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de aangezichtsspieren te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine.
Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.

Helaas dicht tot 14 januari 2022

Lieve mensen, opnieuw sluiten wij onze deuren voor zowel de behandelingen als winkel. U kunt wel producten kopen via www.shopbymooizo.nl of bel/app naar 06-18920807 voor het doorgeven kopen van cadeautjes of producten. ik breng het langs of je mag het af komen halen. Voor iedereen toch mooie dagen en al het goeds voor het nieuwe jaar.
En uiteraard veel liefs en gezondheid voor iedereen. Take care,

Diana

V.I.P. dag bij Mooizo-mv

Zaterdag 26 november 2022 Eindelijk weer onze V.I.P dag. Voor jullie!
Met mooie acties, zoals een gratis product bij aankoop van je favoriete crème of andere product, veel korting en gratis mini-consult’s voor o.a.Feng Shui advies. Mocht je “huis” niet lekker om je heen zitten, of blijf je maar met die meubels sjouwen? neem dan een kijkje op de site van Debby Wezelenburg en boek alvast een mini consult bij mooizo op 26 nov. www.debbywezelenburgfengshui.nl
Of een consult voor een mini-microdermabrasie. Dit apparaat is perfect voor het verbeteren van je huid bij littekens, onzuiverheden, overmatig pigmentvorming en rimpeltjes. Wel op afspraak en vol is vol. App.of bel naar 06 18920807 voor een plekje. Wij zijn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tot dan, Liefs van ons allemaal.

 

Workshop Feng Shui door Debby Wezelenburg zondag 5 sept. en 10 okt. 2021

Net terug van vakantie en kijk eens om je heen in je huis? Kan je huis een oppepper gebruiken? Voor meer balans en harmonie in je huiselijk leven? Dan is de workshop Feng Shui je huis echt iets voor jou. Lekker aan de slag met jouw huis en woonvragen. Met inzichten, praktische adviezen en hernieuwde energie keer je huiswaarts.

Op zondag 5 september vindt het praktijkgedeelte van de workshop live plaats in De Huiskamer van Mooizo in Rotterdam. Voorafgaand door een online inspiratiesessie op woensdagavond 1 september.

Doe je mee?
Voor meer informatie en aanmeldingwww.debbywezelenburgfengshui.nl/workshop-thuis-huis-woning/Of stel je vragen hieronder of per mail; info@debbywezelenburgfengshui.nl

Deelneemster Barbara: Debby laat je op een andere wijze naar je huis en huiselijk leven kijken. Namelijk vanuit energie. Vaag? Nee hoor, na de workshop heb je concrete ideeën waar mee je aan de slag kan. Ook met kleine ingrepen. Het is een hele gezellige inspirerende workshop.

Tot 21 aug. zijn wij in zomermodus!

Lieve mooizo bezoekers, Mooizo gaat de komende weken op halve kracht werken. Alleen de behandelingen gaan door, uitsluitend op afspraak. Wil je iets kopen of een afspraak maken, laat het ons dan eerst weten via ons what’s appnummer 06-188920807 Dit voorkomt het storen tijdens de behandeling. Fijne zomer!!!

Michelle Back in Town!

Michelle is vanaf 1 sept.a.s. als zzp schoonheidsspecialiste (weer) werkzaam bij Mooizo mv. Daar zijn wij heel blij mee! Op de donderdag en vrijdag kunt u bij haar terecht voor al onze Beauty behandelingen met als specialisatie bindweefsel massage, wimperlift en manicure. Een behandeling boeken kan via ons app.nummer 06-18920807 of ons vaste nummer 010-4187575

Weer open!!!!!

Allerbeste Mooizo bezoeker,

Het is zo ver, vanaf dinsdag 11 mei gaan wij weer open! Maar wel een beetje anders dan voorheen…

Daar zijn wij heel blij mee en kunnen niet wachten om u weer te mogen verwelkomen.
Wij verliezen daarbij uw veiligheid niet uit het oog. Zoals altijd dragen wij mondkapjes, blijven wij alles desinfecteren en wassen veelvuldig onze handen. Ook houden wij genoeg ruimte tussen de behandelingen om teveel mensen in een keer in de zaak te voorkomen, vragen wij u niet al te vroeg te komen en voor begrip als er misschien geen ruimte of tijd is om het kopje thee of koffie te nuttigen. De afgelopen tijd heeft ons veel gebracht. natuurlijk was het sluiten van de winkel financieel niet fijn, maar het heeft ook inzichten gegeven hoe mooizo als schoonheidssalon en voor ons privé het meest ideaal kan werken. Meer kwaliteit voor u, en meer vrijheid voor ons.

Dat betekent dat we meer praktijk worden dan winkel en dat heeft direct gevolgen voor de openingstijden. Wij werken alleen nog maar uitsluitend op afspraak. Daarvoor kunt u appen met ons           06 18920807 nummer of bellen met het huis-telefoonnummer 010-4187575 Wij willen degene die in de behandelstoel 100% aandacht geven en zonder extra mensen in de winkel moeten wij teveel van onze behandeling af. Dus wilt u een afspraak maken graag via de app. Dit geeft ons meer kwaliteit in de behandeling en minder onrust.

Ons huidige assortiment in de winkel blijft intact.
Voor het kopen van producten kunt u uiteraard (op afspraak) langskomen, iets meenemen bij uw afspraak in de salon, of bestel via de webshop www.shopbymooizo.nl en ik, of post NL komen het bij u langs brengen 🙂 Het kan dus voorkomen als er geen behandelingen zijn, de zaak gesloten is. Wil je zeker weten of we er zijn? App me dan even. Als de zaak gesloten is heb ik altijd de zakelijke mobiel bij me. Zie je een van ons toevallig in de winkel staan, grijp dan je kans! We zijn nooit constant bezig…

Met deze nieuwe regeling kunnen wij u nog beter helpen en gaan wij met een kleiner team een mooie en lange toekomst tegemoet. Stay Pretty en be Safe, tot snel!

lieve groet,

x Diana

Lift’Expert & L’AltraDonna

Heb jij deze geweldige bon gekregen of wil je hem cadeau doen?

Deze bon voor een Lift Expert behandeling van Maria Galland is een volwaardige anti-aging treatment met bindweefsel massage, een intensieve reiniging en genoeg ontspanning.

Deze behandeling heeft een waarde van € 99,00 en zit in een met liefde samengestelde mand verkrijgbaar bij L’AltraDonna. Voor meer info over deze mooie mand bel je naar 010-2181818 / App: 06-27118150 of kijk op Instagram van L’AltraDonna

Bij mooizo mv richten wij onze aandacht op een vitaal uiterlijk Wij werken met prachtige merken die garant staan voor effectiviteit en kwaliteit, net als bij AltraDonna. Uiteraard is deze bon van Maria Galland ook los te verkrijgen via onze webshop www.shopbymooizo.nl of in de winkel.

App voor meer informatie over de behandeling of het maken van een afspraak met Diana 06-18920807 of mail naar info@mooizo-mv.nl

Mooizo mv: tot 28 april geen behandelingen mogelijk!

Wel is de winkel op afspraak geopend voor maximaal 2 personen tegelijk.

Voor het bestellen van producten, maken van een afspraak voor advies of het ophalen van producten kunt u ons bereiken op 06-18920807, 010-4187575 is nu doorgeschakeld en via onze mail: info@mooizo-mv.nl.

U kunt nu ook onze webshop weer bezoeken en daar onze producten aanschaffen.

Nieuwe Collectie Home-wear is binnen!

Alles wat je nodig hebt voor je vrije dag is…. ‘Sunday in Bed’, prachtige homewear en nachtmode.

Comfortabele kleding om te relaxen op zondag, of welke dag dan ook! 

Heerlijk frisse kleuren en zachte stoffen om het voorjaar extra fijn te laten starten.

Kom langs om deze deze fantastische collectie te bekijken maar vooral om te voelen en te passen.