Bed & Beauty de huiskamer

Bed & Beauty de huiskamer

Bed & Beauty de huiskamer…

B&B de huiskamer

Binnenkort opent Bed & Beauty “de huiskamer” (van Mooizo m/v) met de mogelijkheid van Beauty- en/of Massagebehandelingen met overnachting. Deze kleinschalige B&B in sfeervol historisch Rotterdam-Hillegersberg is een perfecte locatie als je even een time-out wilt, tijd voor jezelf wilt of wilt genieten met een goede vriendin of met je lief.

Bed & Beauty de huiskamer (van Mooizo)

Er is alle aandacht voor jou, want Bed & Beauty de huiskamer heeft maar één kamer (maar wat voor een 😉 en biedt slechts plaats aan maximaal 2 gasten. B&B de huiskamer is onderdeel van schoonheidssalon Mooizo m/v, maar kan ook alleen voor de overnachting worden geboekt. Dat zou jammer zijn, want je maakt je verblijf in deze mooie en bijzondere B&B in Hillegersberg echt compleet met een luxe schoonheidsbehandeling of een uitgebreid beauty arrangement. De huiskamer is gesitueerd op de eerste verdieping.

Skincosmetica gericht op huidverjonging

Beautysalon Mooizo m/v staat bekend om haar uitgebreide keuze in wellness gezichtsbehandelingen en werkt met luxe skincosmetica zoals Phytomer, Carita en Perricone MD. Deze gerenommeerde merken zijn gespecialiseerd in anti-aging / anti-rimpel behandelingen, met focus op het voeden en hydrateren van de huid en het tegengaan van huidveroudering veroorzaakt door stress, ongezonde leefstijl en voeding.

 

Massage, ontspanning voor body & mind

Naast gezichtsbehandelingen biedt Mooizo ook lichaamsmassages gericht op vitaliteit en ontspanning. Hoe kun je beter ontspannen dan met een massage? Een massage helpt tegen stress, ontspant je lichaam en geest en geeft nieuwe energie. Manicure en pedicure Je kunt, nu je er toch bent, ook je handen en voeten laten verwennen tijdens een manicure en pedicure behandeling. Geniet van het resultaat met een luxe O.P.I. nagellak of gellak.

Geniet van mentale wellness en beauty

Coaching, Yoga en Spraytanning? Of een ander kapsel? Ook dat kan in de salon van Mooizo mv. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden heeft schoonheidssalon Mooizo mv intimiteit en persoonlijke aandacht weten te behouden. Drijvende kracht achter Mooizo is eigenaresse Diana Lindeman. Samen met haar team van schoonheidsspecialistes, masseurs en een hairstylist verzorgt zij uw schoonheidsarrangement tot in de puntjes. Alle behandelingen zijn er voor dames en heren want Mooizo is Mooizo man/vrouw.

 

Shoppen in ‘de PC Hooft’ van Rotterdam

Maar er is meer waardoor je je goed voelt bij deze kleinschalige intieme B&B in Zuid-Holland. Hillegersberg grenst aan Rotterdam. Gekscherend noemen wij het ‘het Wassenaar’ van Rotterdam want dit pareltje met mooie lanen biedt veel groen en ligt aan het water. Maar er is meer vergelijk mogelijk. Tal van stijlvolle winkels doen beslist niet onder voor de winkels van de PC Hooftstraat in Amsterdam. Vul je garderobe aan of scoor een nieuwe stijl met het aanbod van topmerken (Humanoid, Armani, Hogan en Todd’s) in winkels als ‘Altra Donna, Forte, Van der Assem en Pauw. Er zijn tal van leuke restaurantjes en petit-cafés op loopafstand van de B&B de huiskamer. Onthaast, ontstress in Hillegersberg. Geniet van autoloos gemak in dit charmante dorpje met grootste allure.

Wil je toch meer actie en ondervinden waarom Rotterdam ‘booming’ is bij toeristen uit de hele wereld? Rotterdam-centrum is vanuit Hillegersberg zowel met de auto als met openbaar vervoer snel en makkelijk te bereiken.

https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/rotterdam/de-huiskamer/74373/

Kom in actie, claim jouw moment

Boek een overnachting en/of meerdaags beauty-arrangement en kom als herboren weer thuis. Kun je er weer even tegen!