B&B de huiskamer: in de buurt

B&B de huiskamer | in de buurt

Luxe winkelen in de BD, Freericksplaats en Weissenbruchlaan

Leuk aan Hillegersberg is, dat er nog niet teveel grote ketens hun intrede hebben gedaan. Authentieke winkels en mooie speciaalzaken bieden een assortiment merken en producten waar je blij van wordt. Persoonlijke aandacht staat voorop. Denk aan mooie kleding, ‘L Altradonna, Country House en Arthur Napoli. Vernieuwende Woonwinkels zoals Flow en Karthaus en Femkido. En dan zijn er ook nog de innerlijke verwenwinkels als Winkelman banketbakkerij, het kaasboertje en een superdeluxe groentenwinkel.

Eetgelegenheden in Hillegersberg

In dezelfde straat als de B&B kun je genieten op hoog niveau bij het Ambachthuys. Of bestel een wijntje plus bij de Tapasbar, experimenteer culinair Braziliaans/Japans bij Three of geniet van het prachtige terras bij Mendoza aan de Plas. Het kan allemaal in Hillegersberg.

Geen zin om de deur uit te gaan? Liever nagenieten van de behandeling en in de zen modus blijven? Er is een keuken aanwezig.

 

Natuur om de hoek

Even een break en behoefte aan groen? De wandelroutes rond de plas of richting het Bergse Bos liggen klaar. Uitleg Bergse Bos, Rotte en Bergse Plassen.

City vibe

In no time zit je met tramlijn 4 in de binnenstad van Rotterdam. Ontdekt waarom deze stad ‘booming’ is.

 Meer over de huiskamer…