• Een cosmetische revolutie

    Absolution

 

Absolution

Zo puur als de natuur zelf

 

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Eén ding is zeker: het Franse cosmetica merk Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf. Nu ook verkrijgbaar bij Mooizo mv.

Huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van uw huid. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Dát was wat Isabelle Carron zocht in een merk. Maar niet vond … Als eigenaresse van toonaangevend strategie- en ontwerpbureau Jak (Just a Kiss) werkte ze voor de meest gerenommeerde cosmetica- en parfumhuizen. Maar steeds voelde ze dat er iets ontbrak: een bepaalde bezieling, eenvoud, maatwerk. Dus nam ze een dapper en resoluut besluit: zélf een cosmetische lijn creëren. Een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit. Met de hulp van bijzonder getalenteerde mensen werd Absolution geboren: een cosmetische revolutie metde meest verfijnde biologische producten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Absolution behandelingen:

  • Absoluut balans behandeling 60 min. (reiniging, dieptereiniging, massage en crème masker)   |  € 75,00
  • Absoluut Gym your skin 75 min. (balans + lifting massage i.p.v. een gewone massage en Guasha Stones)   |  € 87,50
  • Absolution is volledig gemaakt van planten en kruiden. Biologisch verwerkt tot uiterst intensieve huidverzorging producten. Het meest natuurlijke product dat mooizo in huis heeft. ECO gecertificeerd. Alle behandelingen zijn ook geschikt voor de man met aangepaste producten en technieken.